Opdatering 22.03.2024: Asfaltering af Knudsvej, Vernersvej og Sommervej

25. marts 2024 Slået fra Af admin

Projektet med asfaltering på vejene er kun at reparerer asfaltbærelaget og at udlægge ny asfaltslidlag. På Knudsvej var asfaltbærelaget så nedslidt at det var nødvendigt at fjerne alt den gamle asfalt før vi kunne udlægge den ny asfalt.

FORS ændrede afvandingsprojektet, som der blev informeret om på sidste års generalforsamling. Det har betydet at vejprofilen ikke ændres. 

Nyt asfalt vil derfor ikke forhindre at der forsat kan være flere mindre områder med vand, når det regner.

FORS projekt skal sikre vores faskiner på grundene bedre kan fjerne regnvand, da projektet vil sinke det øvre vandspejl i vinterhalvåret. Det vil også betyde at i løbet af et par år vil vand hurtigere forsvinde, når det har regnet meget ,særligt de første 5 til 15m fra hvor drænet er lagt ned. 

Projektet er et pilotprojekt så FORS vil måle på virkningen både i 2024 og i 2025. Først derefter kan de vurdere hvor effektivt projektet er. Beboerne på Knudsvej og Vernersvej må derfor have tålmodighed de næste ca. 2 år.

Husk det er vigtig at indkørslerne ikke leder vand ud på asfalten.  Særligt på Knudsvej har det nye asfaltlag betydet at flere indkørsler  nu ligger lavere end vejen. Det er derfor vigtigt at beboerne her ikke omlægger deres indkørsler så de leder vand ud på asfalten. Dette vil være en overtrædelse af lokalplanen, som siger at vand skal holdes på egen grund under et normalt regnskyl.